Κασέτες, μελάνια, αναλώσιμα

Βασικά και ειδικά μελάνια

Κασέτες, μελάνια, αναλώσιμα

Βασικά και ειδικά μελάνια

Η REA JET αναπτύσσει και εμπορεύεται μελάνια, χρώματα, αστάρια και καθαριστικά για κάθε εφαρμογή κωδικοποίησης, σήμανσης και εφαρμογής spray mark παγκοσμίως. Η χημική συμβατότητα και η αλληλεπίδραση με όλα τα εξαρτήματα των οικογενειών των προϊόντων της REA JET αποτελούν την πρώτη προτεραιότητα κατά για την παραγωγή αναλωσίμων προς χρήση στα συστήματα κωδικοποίησης και σήμανσης της REA JET. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζεται η αδιάλειπτη λειτουργία των βιομηχανικών εκτυπωτών REA JET.
Επιπλέον, η χρήση πρωτότυπων μελανιών REA JET, χρωμάτων, ασταριών και καθαριστικών, εγγυάται την αξιόπιστη λειτουργία των συστημάτων. H εταιρεία προσφέρει μια ευρεία επιλογή, με περισσότερα από 500 τυποποιημένα και ειδικά μελάνια στο χαρτοφυλάκιό της,
Επιπλέον, η ποιότητα των αναλώσιμών της διασφαλίζεται συνεχώς, με τις τελευταίες μεθόδους ανάπτυξης και δοκιμών.

Κασσέτες

Για τους εκτυπωτές inkjet υψηλής ανάλυσης REA JET HR με την τεχνολογία εκτύπωσης της HP, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα μελανιών. Κάθε δοχείο φέρει ένα τσιπ από τη REA, στο οποίο αποθηκεύονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες, όπως τύπος μελάνης, παράμετροι πυρκαγιάς ή επίπεδο πλήρωσης, και έτσι εξασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή χρήση του μελανιού. Τα δοχεία είναι διαθέσιμα για μια ευρεία ποικιλία εφαρμογών και επιφανειών, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

Μελάνια

Τα μελάνια με συγκεκριμένες ιδιότητες απαιτούνται σε μια ευρεία ποικιλία βιομηχανικών εφαρμογών. Δεν είναι κάθε μελάνι κατάλληλο για κάθε υπόστρωμα. Η καλύτερη δυνατή ποιότητα εκτύπωσης είναι δυνατή μόνο μέσω της αλληλεπίδρασης του μελανιού, του συστήματος κωδικοποίησης και σήμανσης και των δικών σας ιδιαίτερων αναγκών.
Ο χρόνος στεγνώματος, η αντίσταση στην υπεριώδη ακτινοβολία, η κάλυψη ή η συμβατότητα υλικού είναι μερικά από τα κριτήρια που θα λάβετε υπόψη για να επιλέξετε το κατάλληλο μελάνι για την εφαρμογή σας.

Χρώματα

Διαφορετικά μελάνιας και βερνίκια διευκολύνουν τις διεργασίες στον τομέα της εφοδιαστικής και της οργάνωσης, καθώς και στην επικοινωνία της επωνυμίας σε κουτιά από χαρτόνι, δευτερεύουσες συσκευασίες ή σακούλες.
Οι χρωματικές ενδείξεις επιτρέπουν την εξαγωγή συμπερασμάτων σχετικά με τις ιδιότητες του προϊόντος, π.χ. σήμανση ποιότητας. Το λογότυπο της εταιρείας στη συσκευασία ή στα προϊόντα, δημιουργεί σημαντική αναγνωρισιμότητα και επικοινωνεί αξίες για το brand.

Viskoflex

Για τον Inkjet REA JET SC 2.0 REA, το Viskoflex πρέπει να χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του ιξώδους των μελανιών. Ένα ενσωματωμένο ιξωδόμετρο προσδιορίζει την ποσότητα του Viskoflex που πρέπει να προστεθεί στο κύκλωμα μελάνης, προκειμένου να αποκατασταθεί το αρχικό ιξώδες του μελανιού.

Καθαριστικά

Το χαρτοφυλάκιό της REA περιέχει το κατάλληλο καθαριστικό για να ταιριάζει με το μελάνι, το χρώμα ή το βερνίκι σας. Αυτό επιτρέπει να καθαρίζονται εύκολα και αξιόπιστα οι κεφαλές εκτύπωσης.

Bio Cleaner

Σχεδόν οπουδήποτε χρησιμοποιούνται μελάνια, αστάρια και χρώματα για σκοπούς κωδικοποίησης και σήμανσης, οι εγκαταστάσεις παραγωγής και το περιβάλλον παραγωγής πρέπει να καθαρίζονται περιοδικά.
Με το νέο καθαριστικό REA JET BC-1 400 τα περισσότερα αποξηραμένα μελάνια, αστάρια και χρώματα – όχι μόνο αυτά της REA JET – μπορούν επανέλθουν σε υγρή μορφή και, στη συνέχεια, να αφαιρεθούν.

Η NOVATRON είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της REA JET στην Ελλάδα.