Συστήματα Σήμανσης και Κωδικοποίησης

Διαδικασίες Σήμανσης και Κωδικοποίησης για την βιομηχανία

Χρησιμοποιήστε τα συστήματα κωδικοποίησης και σήμανσης της REA JET για να κωδικοποιήσετε και να επισημάνετε προϊόντα και επιφάνειες με κείμενα, γραμμωτούς κώδικες, κωδικούς πίνακα δεδομένων, λογότυπα, πληροφορίες προϊόντος, ημερομηνίες πώλησης, αριθμούς παρτίδων, στοιχεία ανιχνευσιμότητας και προστασία από πλαστογραφία. Η REA JET κερδίζει την εμπιστοσύνη των πελατών της, χάρη στην πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία της, στις τελευταίες τεχνολογίες κωδικοποίησης και σήμανσης.

Τα ιδιαίτερα ευέλικτα, μεταβλητά συστήματα κωδικοποίησης και σήμανσης από την REA JET, αποτελούν κορυφαία επιλογή για τις βαριές, καθημερινές εργασίες των εργοστασίων επεξεργασίας χάλυβα, ξύλου, καουτσούκ και πλαστικών, αλλά και για τα πολύπλοκα καθήκοντα κωδικοποίησης που απαιτούν, π.χ., οι βιομηχανίες συσκευασίας και φαρμάκων.

Εκτός από την άριστη ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών, η REA JET δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη συνολική ικανοποίηση των πελατών της. Ως εκ τούτου, είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα του συστήματος διαχείρισης ποιότητας DIN EN ISO 9001: 2015.

Ο εκτυπωτής Inkjet Large Character Printer της REA JET είναι ένα ισχυρό, σύστημα κωδικοποίησης και σήμανσης για το σκληρό βιομηχανικό περιβάλλον. Τα κείμενα, τα δεδομένα ή τα λογότυπα μπορούν να εκτυπωθούν σε ύψος εκτύπωσης μέχρι και 140 mm ανά κεφαλή εκτύπωσης, ενώ κάποια από αυτά μπορούν να συνδυαστούν ώστε να εκτυπωθούν σε μεγάλες εικόνες. Με τη νέα γενιά του μεγάλου εκτυπωτή inkjet DOD 2.0, η REA JET, έχει βελτιώσει περαιτέρω τα συστήματα εκτύπωσης που προσφέρει.

Οι σημάνσεις υψηλής ανάλυσης μπορούν να επιτευχθούν με τους εκτυπωτές Inkjet υψηλής ανάλυσης. Το καινοτόμο σύστημα κωδικοποίησης και σήμανσης REA JET HR, με τεχνολογία κασέτας (cartridge) HP, επιτρέπει markings μέχρι 12,7 mm ανά κεφαλή εκτύπωσης. Η διαισθητική λειτουργία και ο προηγμένος σχεδιασμός της κεφαλής εκτύπωσης, διασφαλίζουν ότι αυτό το σύστημα κωδικοποίησης και σήμανσης είναι πλήρως κατάλληλο για βιομηχανικές εφαρμογές. Η επόμενη γενιά συστημάτων κωδικοποίησης και σήμανσης REA JET GK 2.0, με βάση την πιεζοηλεκτρονική τεχνολογία, είναι κατάλληλη για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένης της κωδικοποίησης και της σήμανσης σε απορροφητικές και πορώδεις επιφάνειες, με ύψος εκτύπωσης μέχρι 100 mm ανα κεφαλή εκτύπωσης.

Ο εκτυπωτής Inkjet Small Character, με βάση τη συνεχή τεχνολογία inkjet, εκτυπώνει κείμενα, ημερομηνίες, κωδικούς και λογότυπα σε καλή ανάλυση και με μεγάλη ταχύτητα. Με τη νέα γενιά του εκτυπωτή small character inkjet SC 2.0, έχει αναπτυχθεί ένα σύστημα κωδικοποίησης και σήμανσης που μπορεί να εκτυπώσει μέχρι και 8 σειρές κειμένου, με ανάλυση 48 pixel.

Τα συστήματα λέιζερ της REA JET προσφέρουν λύσεις για μόνιμη και ασφαλή σήμανση και είναι ιδανικά για την ανίχνευση προϊόντων και την προστασία από πλαστογραφία. Το λέιζερ CO2 είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τη σήμανση γυαλιού, καουτσούκ και οργανικών επιφανειών, ενώ το λέιζερ ινών χρησιμοποιείται για τα μέταλλα και τα πλαστικά.

Η τεχνολογία Spray Mark παίζει σημαντικό ρόλο στη βιομηχανία. Οι σημάνσεις για την κατάσταση των προϊόντων (σφαλμάτων, καλών προϊόντων κ.ά.) παρέχουν γρήγορα πληροφορίες σχετικά με την ποιότητα και την κατάσταση των προϊόντων, τις διαδικασίες ελέγχου και τον προσδιορισμό των όποιων αποφάσεων.

Εκτός από τα συστήματα κωδικοποίησης και σήμανσης, η REA αναπτύσσει επίσης μελάνι και αναλώσιμα για σχεδόν όλες τις εφαρμογές σήμανσης παγκοσμίως.

Τυποποιημένες λύσεις ή λύσεις ειδικά σχεδιασμένες για τον κάθε πελάτη.

Η REA παρέχει την ιδανική λύση λογισμικού για την κάθε σας ανάγκη. Όλες οι τεχνολογίες κωδικοποίησης και σήμανσης της REA – μελάνι, βαφή ή λέιζερ – μπορούν να ελεγχθούν με την πλατφόρμα της REA JET TITAN, χρησιμοποιώντας ένα ενιαίο σύστημα λειτουργίας. Σχεδιάστε ετικέτες γρήγορα και εύκολα χρησιμοποιώντας το λογισμικό Label Creator της REA JET. Χρησιμοποιήστε το Nice Label για να δημιουργήσετε το τέλειο λογισμικό διαχείρισης ετικετών, προσαρμοσμένο καταλλήλως στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας. Επιπλέον, το Λογισμικό Προώθησης της REA JET (Promotion Software) σάς παρέχει λογισμικό βασισμένο σε βάση δεδομένων για τη διαχείριση του περιεχομένου και των κωδικών που πρόκειται να εκτυπωθούν.

Η NOVATRON είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της REA JET στην Ελλάδα.